Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

Cílem Ruska je podkopat důvěru ve vládu a instituce. No tak v Čechách a na Slovensku ani nemusí. Důvěra ve vládu a instituce, nejen ty národní je velmi nízká (pod 30%) na základě všech průzkumu, vědeckých studií i kvalifikačních prací. A lidé se nesemknou jen proto, že předsedové stran Demobloku, Chvilkari a Evropské hodnoty vyzvaly obyvatele ČR musíme se semknout a držet při sobě. Kdepak, lidé se buď semknou spontánně jako během Nagana či zlatého hokejového hattricku nebo vůbec. A reakci na ruskou propagandu a průzkumy dle kterých má Putin 98% podporu, jelikož jsou Rusové jednak zmanipulování propagandou a za druhé se boji trestů za odpor či vyhazovu z práce rozhodně není pokrytecká nadpoloviční podpora vládě, EU a NATO s tím, že budeme zase něco jiného říkat a něco jiného si myslet, jak by si asi mnozí představovali.

0 0
možnosti
HV

H53o68n55z87a 11V88r37á20n27a

17. 2. 2023 21:05

Téda... to muselo dát práce...

1 0
možnosti
OD

Gratuluji, podařilo se Vám shromáždit to nejlepší z místní buňky dezolátních deprivantů.

A stále vidíme přjíždět nové a novější alegorické vozy, jako tenkrát na Mayday parádě.

Podařilo se vám extrahovat všechny "komsomolce" ve zdejším auditoriu.

Čím více pravdy, tím více mínusů / čím více pruhů, tím více Adidas.

3 1
možnosti
LH

A zatím to nikomu ani za ten mínus nestálo. Tak čau.

1 1
možnosti
AM

To se nedalo přečíst celé.Rv

4 7
možnosti
DR

Navíc by to už byla i zbytečná ztráta času. Svůj názor na tyhle veledíla od pana autora už většina diskutérů vyjádřila minule.

3 1
možnosti
JZ

Je to zajímavý a pravdivý rozbor. Já jenom ještě dodávám rozhovor s ruským podnikatelem Vitalijem Ginzburgem ke stavu ruské armády. Ten mimochodem také zpochybňuje údajnou kvalitu SU_57.

https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/rozhovor-o-ruske-armade.A220220_102843_p_zahranici_wag

6 0
možnosti
IB

I57v82o 36B98o86u20š35e

17. 2. 2023 8:49

Potrefené husy už kejhají.;-D

11 0
možnosti
Foto

J24a82n 30Š16i52k

17. 2. 2023 8:05

Moc hezký rozbor. A ještě k tomu čtivý :-) Už se těším na 2. díl. Krásný den

13 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

10 2
možnosti
Foto

Jsou li proruští dezoláti, pak musí existovat i proameričtí dezoláti. Měl by jim být vlastní nekritický pohled na svého "chráněnce". První budou velebit Rusko, druzí nebudou vidět chyby u USA. Na zdejším blogu vnímám jen ty druhé. Nechtějí uvažovat v souvislostech, nesnáší připomínky válek, které iniciovaly USA. Chovají se, jako kdyby ruský vpád na Ukrajinu byl první válečnou akcí od 2. světové. Ty, kteří události vidí v širších souvislostech, nazývají ruskými šváby, proruskými dezoláty. Hrubostí a útočností umlčeli nebo i vyhnali odsud diskutéry snažící se o objektivní posouzení událostí. Autor blogu se často potkává s proruskými dezoláty. Sám jsem na ně zatím nenarazil ani na zdejší diskuzi, stejně jako mezi lidmi, se kterými se potkávám a jde o pestrou směs, myšleno vzděláním, profesí či povah.

17 7
možnosti
Foto

A nezapomeňme také na propauanováguinea dezoláty!

3 3
možnosti
LH

"Společným znakem všech proruských dezolátů bez výjimky je chorobná nenávist k jednomu konkrétnímu nepříteli. K absolutnímu zlu, které na této planetě existuje. Ke zlu, které může naprosto za všechno špatné, co se kdy událo, děje i stane." - jste si jist, že mluvíte jen o nich?

Blogy na idnesu skutečně upadají." Ty seš dezolát". "Ne, ty seš dezolát". "Ty seš větší dezolát".

Čím to asi je, že se tu kdekdo bojí údajné pidiskupinky obyvatel, která tvoří sotva promile populace, pokud vůbec existuje?

5 4
možnosti
Foto

Nechce se mi věřit. Měli bychom se zeptat pan šéfredaktokra iDNES, pana Plesla. :-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2226x
Nemám předem jasno, na čí straně budu stát. I nepřítel může mít někdy pravdu a naopak. Jako ajťáka mě nezajímá politická korektnost, pouze 1 nebo 0.

Protože trpím fóbií z pomlček, používám spojovníky, přestože je to stylisticky špatně.

Přesto, že jsem hned v několika článcích zmínil definici slova dezolát, neustále se objevuje tatáž otázka doplněná o manipulaci, kterou mi podsouvá definici zcela jinou, dávám to rovnou do popisku blogu. Dezolát je "protagonista dezinformační scény, většinou trvale nespokojený jedinec na okraji společnosti, který si životní frustraci kompenzuje odmítáním společenských autorit a příklonem ke konspiračním teoriím a politickému extrémismu". Zapamatujte si to a už se mě na to neptejte. Čili ne, dezolát není člověk "s jiným názorem". Tedy pokud nešíří dezinformace, tak to, alespoň pro mě, není dezolát.

Seznam rubrik