Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J61i53ř63í 95H80o67l48ý

22. 3. 2023 8:54

Trochu iluze a manipulace:

Děkujeme ti agente CIA Vladimire Putine za vše co jsi pro NATO udělal.

Snad jednou dostaneš i metál.

Výčet činů (neúplný):

1/ Posílit NATO a EU (splněno)

2/ Oslabit RuSSko (splněno)

3/ Převést peněžní zisky za ropu z RuSSka na Ameriku (splněno)

4/ Vyvraždit práce schopné obyvatelstvo RuSSka (pracuje se na tom)

5/ Zničit co největší počet zbraní ve skladech (pracuje se na tom ve spojení s Ukrajinci)

6/ Vlézt Číně do zadku, a případně jim darovat kus Sibiře (je to na dobré cestě)

7/ .... ;-D

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 21
možnosti
Foto

Nadarmo se neříká "Komu pánbů, tomu všechna média a politici. "

2 1
možnosti

J36a95n 11R84i35c81h68t77e33r

21. 3. 2023 10:23

Nikterak se netajím tím, že ani já jsem si nemyslel, že by Rusko napadlo Ukrajinu. Domněnka či předpoklad ovšem není totéž co dezinformace. Dělá to ze mě snad "dezoláta"? Skutečně jste tak zpupný?

A ještě jinak - je "dezolátem" každý, kdo vychází z nějakého, byť mylného, předpokladu, na jehož základě si učiní názor? A co když na základě tohoto mylného předpokladu jedná? To by, dle vaší logiky, měl být echt dezolát, ne? Včera bylo výročí dne, kdy USA na základě "chybného předpokladu" napadly Irák. Ten předpoklad se nikdy nepotvrdil, jen zemřelo odhadem 160.000 lidí. je to banda dezolátů?

Pozor, tím nikterak nesrovnávám Rusko "speciání akci" s americkou "speciální akcí", uvádím to jen jako příklad vašeho nesmyslného uvažování... směšovat záměrné dezinformace s chybným předpokladem je totiž totální nesmysl...

10 13
možnosti
Foto

Sekundárně v konfliktech mezi šíity a sunity mělo zemřít na 400 tisíc lidí. Sadám byl popraven. K tomu by nedošlo, kdyby to držel pod kontrolou. Téměř to samé Libye s Kadáfim. Sýrie jakbysmet jen tam lídr díky Rusku přežil, Uvedené země v troskách a rozkladu. Proto USA nemá podporu po světě, protože tam problémy světa vidí v souvislostech.

4 4
možnosti

Pane Ulmane, používáte stejné manipulativní techniky jako ti "dezoláti". Hned na začátku úspěšně vyvrátíte lži kolem jedné fotky s dětmi ve tvaru "svastiky" (svastika to navíc vůbec není) a váš závěr je, že neonacismus na Ukrajině tím pádem neexistuje. To byste ale musel vyvrátit ještě velkou hromadu dalších fotek a článků potvrzujících velmi silný neonacismus na Ukrajině. Např. na webu agentury Reuters (https://www.reuters.com/article/us-cohen-ukraine-commentary-idUSKBN1GV2TY), tam se to vyvracet tak jednoduše nebude.

7 17
možnosti

;-D Nechtěně se vám povedla manipulace jako prase. Autor vyvrací hoaxy o neonacismu ale nikde v jeho článku není napsáno, že neonacismus na Ukrajině neexistuje. A i kvůli takovým manipulacím tento článek vznikl.;-D

18 0
možnosti

Tahle technika se mi nelibi. Oznacime nejakou skupinu a tim z ni udelame neco jineho. Tohle proslavil Hitler u genocidy Zidu, kdy je oznacil za podlidi.

Dalsi veci je, ze vybrat si totalni nesmysly a bojovat s nimi dokaze kazdy. Problem jsou polopravdy kde je skutecna udalost pokrivena, ale do tohodle se autorum casto nechce, protoze by to mohlo poskodit zase jejich svetonazor. Museli by si priznat, ze Ukrajina stoji za starou belu. Ale i tak doufejme, ze vyhraje, protoze ruske vitezstvi by byla katastrofa

7 12
možnosti

Ale autor žádnou skupinu neoznačuje. Lidé, o kterých píše, se projevují sami. Šířením totálních nesmyslů. A není nutné je pečlivě vybírat. Jsou jich mraky. V momentě, kdy ti lidé vezmou na vědomí očividnou lež a (neochotně) přiznají, že se mýlili, jsou na cestě z té imaginární skupiny ven.

Polopravda je totéž co lež. Jak správně píšete, pokřivuje skutečnost.

Je úplně jedno, za jakou belu stojí Ukrajina. Všichni, nebo aspoň většina z nás máme představu, jak to tam vypadalo před válkou. Teď ale byli napadení.

13 1
možnosti

J35o17s69e96f 55N48i46k26l

20. 3. 2023 19:32

Tak to má být, tak je to správné:

„Nemůžeme nechávat lidi, kteří jsou v podstatě spodina společnosti, aby si tady v tom prostoru společenském, sociálním a politickém dělali co chtějí.” :-P

3 9
možnosti

J80o46s16e53f 26N51i58k55l

20. 3. 2023 19:53

Pane Kněžínku, vám se nelíbí co říká pan Kolář st. ?

2 3
možnosti
Foto

J78a29n 68Š12i74k

20. 3. 2023 19:13

Jak moc může být někdo bl...j a šířit takovéto věci? Neskutečně a nekonečně. Děkuji za článek. Hezký den

11 1
možnosti
Foto

Z blbosti to dělají jen určité cílové bytosti. Ostatní šiřitelé blbství pouze účelově předstírají.

3 0
možnosti

Se mi libi, jak se zase pod vasim clankem dezolati odkopu. Uz jen tim, jak jsou vztahovacni, i kdyz pry do te kategorie nespadaji, ale maji pokazde potrebu vase nazory rozporovat.

20 0
možnosti
Foto

Příklady obrany před vlastním stínem, jak to kdysi pojmenoval C.G. Jung.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2226x
Nemám předem jasno, na čí straně budu stát. I nepřítel může mít někdy pravdu a naopak. Jako ajťáka mě nezajímá politická korektnost, pouze 1 nebo 0.

Protože trpím fóbií z pomlček, používám spojovníky, přestože je to stylisticky špatně.

Přesto, že jsem hned v několika článcích zmínil definici slova dezolát, neustále se objevuje tatáž otázka doplněná o manipulaci, kterou mi podsouvá definici zcela jinou, dávám to rovnou do popisku blogu. Dezolát je "protagonista dezinformační scény, většinou trvale nespokojený jedinec na okraji společnosti, který si životní frustraci kompenzuje odmítáním společenských autorit a příklonem ke konspiračním teoriím a politickému extrémismu". Zapamatujte si to a už se mě na to neptejte. Čili ne, dezolát není člověk "s jiným názorem". Tedy pokud nešíří dezinformace, tak to, alespoň pro mě, není dezolát.

Seznam rubrik