Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dotaz na chcimíry. Proč jste nepřesvědčovali Irák, aby se vzdal USA a neprodlužoval tak válku.

3 0
možnosti

J34o80s93e36f 36N50i67k62l

9. 4. 2023 13:41

Iráčany nikdo nepřesvědčoval. Většina chcimírů odsuzovala USA a VB za agresi (2003) zdůvodněnou lživým tvrzením o hromadění jaderných a chemických zbraní Irákem, které tam nebyly nikdy nalezeny.

0 4
možnosti

Jistě. Zda taková jaderná válka sežehne či nesežehne celou zemi, to pro Vás žádné téma není. Podle Vás to téma zvedá jen hlupák. Co by se Vaše samolibost a arogance něčím takovým zabývala. A tak je Váš text jen soudem těch, kteří to téma zvedají. A takovým, kde Vy určujete jak myslí, kde Vy určujete proč tak myslí, kde Vy určujete, co je důkaz čeho, kde Vy určujete, co říkají, kde Vy určujete vše. Ten text je jen o Vás. I ničem jiném.

5 6
možnosti

Vaší logikou se můžu zase osopit já na vás, že odevzdání cizího území agresorovi a povzbuzení jeho imperiálních choutek není zase žádné téma pro vás.

7 0
možnosti
Foto

Sám bych si přál, aby se časy vrátily před Majdan. Ukrajina by místo koketování s NATO uzákonila neutralitu :-) "na věčné časy a nikdy jinak". Její vlády by se snažily postupně vybudovat stát západního typu. S korupcí na běžné úrovni a tvrdě potírající i ty nejnevinnější známky nacionalismu či xenofobie.

3 8
možnosti

Korupce za Janukovyče byla větší než nyní.

5 0
možnosti

Potíž je v tom, že chcimírům nejde o mír, ale o kapitulaci Ukrajiny.

8 4
možnosti

J78o10s27e27f 10N66i44k97l

9. 4. 2023 9:27

Kapitulace Ukrajiny pro vás znamená kapitulaci Západu a o to jde na prvním místě.

0 5
možnosti

J11o94s67e74f 49N51i14k48l

8. 4. 2023 23:58

Určitě jste na té správné straně. " Sice nemáte předem jasno, na čí straně budete stát. I nepřítel může mít někdy pravdu a naopak. Jako ajťáka vás nezajímá politická korektnost, pouze 1 nebo 0." Jak prosté. "Chcimír není nikdo jiný než starý „dobrý“ proruský dezolát, o kterých jste psal již dříve a to včetně definice."

Mohu vás ujistit, že většina chcimírů a dezolátů má skutečnou fobii z toho, kam se ubírá naše blízká budoucnost, obě velmoci stojí na pokraji sebezničení všeho, prostě 1 nebo 0. A my se tady budeme dohadovat kolik která fotografie má lajků. Na jedné straně horlivě bojujeme proti uhlíkové stopě, abychom zachovali planetu pro další generace a na druhé straně jsme lhostejní jestli bude zničena zcela nebo jen částečně? Je asi těžké pochopit, že někdo má zájem, aby se všechny strany dohodly na nějakém řešení. Jenže mírové řešení nám ty "peníze" prostě nevydělá.

7 10
možnosti
Foto

To je moc dobře, že i chcimírové a dezoláti mají čím myslet a uvědomují si hrozby. Jistě si uvědomují vedle tání ledovců a ničení pralesů i důsledky klimatických změn , které lidi nutí opouštět své domovy a své země a vydávat se do neznáma za obživou kamkoli, kde mají šanci přežít. Také si jistě uvědomují, že přelidněná planeta praská ve švech. Jsou to prostě myslící lidské bytosti, byť jejich kognitivní schopnosti mají určité meze, jimiž si vysloužili ta pojmenování.

Asi je pravda, že v každém člověku je něco dobrého a nemělo by se to přehlížet. Například Adolf Hitler měl pozitivní vztah ke zvířatům a byl průkopníkem v oblasti jejich ochrany i zákonem.

9 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^ Ostatně soudím, že chcimírové musí být zničeni. Slava Ukrajiny. R^[UA]

9 2
možnosti

Tedy pravicoví chcimírové neví co vlastně chtějí.

1 4
možnosti
Foto

Pravicoví?Na to jste přišel jak...?

6 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
16 6
možnosti

Jde o pouhé zbytečné nálepkování. Pokud ubývají pravicoví voliči půjde nejen naše zem, ale celý svět do kopru. Zodpovědnost není žádná nálepka ani populismus.

6 2
možnosti
Foto

Karma. Přesně tak. Z pohledu chcimírů je každý kdo je pro nejen vojenskou pomoc napadané Ukrajině dokonce "válečný štváč". Chcimírové by rádi rozdávali z cizího. Pokud by přímo jim byla adresována "výhodná" mírová nabídka Ruska - dejte nám Vaše domy, pozemky, vše co máte a poskytněte ženy a děti k "obveselení" našich vojáků možná, že by ten mír ani nechtěli...

14 6
možnosti
Foto

Ale jděte, kdopak, že to chce rozdávat z cizího? Já jen, že vy taky bojujete do posledního Ukrajince z pohodlí domova.

5 14
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2226x
Nemám předem jasno, na čí straně budu stát. I nepřítel může mít někdy pravdu a naopak. Jako ajťáka mě nezajímá politická korektnost, pouze 1 nebo 0.

Protože trpím fóbií z pomlček, používám spojovníky, přestože je to stylisticky špatně.

Přesto, že jsem hned v několika článcích zmínil definici slova dezolát, neustále se objevuje tatáž otázka doplněná o manipulaci, kterou mi podsouvá definici zcela jinou, dávám to rovnou do popisku blogu. Dezolát je "protagonista dezinformační scény, většinou trvale nespokojený jedinec na okraji společnosti, který si životní frustraci kompenzuje odmítáním společenských autorit a příklonem ke konspiračním teoriím a politickému extrémismu". Zapamatujte si to a už se mě na to neptejte. Čili ne, dezolát není člověk "s jiným názorem". Tedy pokud nešíří dezinformace, tak to, alespoň pro mě, není dezolát.

Seznam rubrik