Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rusko tam nemá jen podporu, ale i vliv. A proto podporu. Ostatně u nás...

0 0
možnosti

Za část te nenávisti si západ může sám, protože se masochistický rochna v syndromu bílého muze

0 0
možnosti

Musím nadhodit otázku, kolik z toho se přesně hodí na situaci, kdy člověk z tzv. "západu" přijede do ČR. Neustálé směšné přemílání skutečných i imaginárních historických nebo osobních křivd, omílání starých třetiříšských mektů o tom jak západ chce zničit evropské národy rasově i intelektuálně, většinová láska k Rusku, místní konspirační teorie jak západ stvořil tu či onu pandemii aby mohl prodávat zbytečné léky jsou snad přímo přeložené z afrických zdrojů, minimální přínos kotlinky k duchovnímu nebo materiálnímu životu západní společnosti a současné výklady o tom, že by tam snad bez kotlinky ještě lezli po stromech atd

Jediné, co nekoresponduje, jsou africké demografické problémy

1 0
možnosti

Logické by tedy bylo, aby "zlý běloch" Afričany nekrmil, neléčil a nepřijímal jako imigranty.

5 0
možnosti
Foto

To ne, oni ruku natáhnou, a pak nadávají, že dárek byl moc malý.

4 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2226x
Nemám předem jasno, na čí straně budu stát. I nepřítel může mít někdy pravdu a naopak. Jako ajťáka mě nezajímá politická korektnost, pouze 1 nebo 0.

Protože trpím fóbií z pomlček, používám spojovníky, přestože je to stylisticky špatně.

Přesto, že jsem hned v několika článcích zmínil definici slova dezolát, neustále se objevuje tatáž otázka doplněná o manipulaci, kterou mi podsouvá definici zcela jinou, dávám to rovnou do popisku blogu. Dezolát je "protagonista dezinformační scény, většinou trvale nespokojený jedinec na okraji společnosti, který si životní frustraci kompenzuje odmítáním společenských autorit a příklonem ke konspiračním teoriím a politickému extrémismu". Zapamatujte si to a už se mě na to neptejte. Čili ne, dezolát není člověk "s jiným názorem". Tedy pokud nešíří dezinformace, tak to, alespoň pro mě, není dezolát.

Seznam rubrik