Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak problem s tim, ze se povazuji za neco vice maji obecne vsechny velmoci. Coz je vseobecne znamo. Typicky USA, Cina, Rusko a hlavne cast Islamskeho sveta, ktera ma krestenske psi za "podrazenou rasu". Genocide nakloneni jsou napr. Wagnerovci a Banderovci, pro ktere je vrazdeni a muceni v zajmu ideologie OK.

Co tam mate dal?

0 0
možnosti
Foto

Komunismus, fašismus a nacismus vyšli ze stejného. Nenáviděli se stejného důvodu jako křesťané protestané a judaisté. Všichni si mysleli, že jejich poznání boha a jeho cesta k němu je jediná správná.

1 0
možnosti

Odstavec c. 4 je presnym obrazkem Putina. ? Rad se nadrazuje nad vsecky ostatni, zatim co povazuje ostatni za podradne. Rad prohlasuje, ze jejich zeme je umele vytvorena a nemaji pravo na existenci a pod.!"

Nic noveho, To same jsme slychali od sveho souseda v roku 1938.

4 0
možnosti
Foto

Vážně je Vám už tolik?

1 0
možnosti

Co je tedy podstatou?

To co popisujete pod samotným názvem „nacionální socialismus“ přesně pasuje na počínání této vlády. Já bych to ale spíš nazval eurohujerským socialismem.

;-(;-(

2 8
možnosti

jako vždy nepochopil :)

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas! To, že se bolševikovi podařilo vydávat nacismus za něco pravicového, byl jejich největší propagandistický úspěch.

10 1
možnosti

Hitlerovi se podarilo vytvorit takovy hybrid, ze si tam k argumentaci dnes muze najit kazdy neco. Jeho podpora byla jak od lidovych mas, tak od velkoprumyslniku. A komunisti to pro svou argumentaci meli jednoduchy, AH se po nemeckych komunistech, protoze se jich mocensky bal, dokud neovladl ty lidove masy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2226x
Nemám předem jasno, na čí straně budu stát. I nepřítel může mít někdy pravdu a naopak. Jako ajťáka mě nezajímá politická korektnost, pouze 1 nebo 0.

Protože trpím fóbií z pomlček, používám spojovníky, přestože je to stylisticky špatně.

Přesto, že jsem hned v několika článcích zmínil definici slova dezolát, neustále se objevuje tatáž otázka doplněná o manipulaci, kterou mi podsouvá definici zcela jinou, dávám to rovnou do popisku blogu. Dezolát je "protagonista dezinformační scény, většinou trvale nespokojený jedinec na okraji společnosti, který si životní frustraci kompenzuje odmítáním společenských autorit a příklonem ke konspiračním teoriím a politickému extrémismu". Zapamatujte si to a už se mě na to neptejte. Čili ne, dezolát není člověk "s jiným názorem". Tedy pokud nešíří dezinformace, tak to, alespoň pro mě, není dezolát.

Seznam rubrik